ViewWorld

Genbrug til Syd har indgået et samarbejde med ViewWorld. De betyder, at alle GTS-brugere har adgang til et et system, hvor man med en smartphone eller tablet kan taste oplysninger fra et projekt ind. Oplysningerne gemmes centralt og er nemme til at komme til senere.

Konkret virker det sådan, at personerne i et projekt kan skrive oplysninger ind i et program fra deres smartphone eller tablet samt tage billeder og korte videoer.

Programmet er nemt at bruge for alle og kræver ikke, at man er på internettet. Det betyder, at brugere kan bruge det på partnerskabsrejser, og at partnere kan bruge det, hvis bare de har en smartphone eller en tablet.

Rapportering, monitorering og oplysning
De oplysninger, der bliver skrevet ind i programmet, vil for det første kunne blive brugt til rapportering og monitorering. For eksempel kan den lokale partner sende et billede af containeren, når den ankommer sammen med en præcis optælling af indholdet. Eller den danske bruger kan skrive information ind fra en partnerskabsrejse. Alt dette kan bruges i den løbende monitorering, og når forsendelsen skal rapporteres til DMRU.

ViewWorld kan også bruges til at fortælle historierne fra et projekt. De billeder, der bliver taget, vil automatisk blive sat på et kort. Kortet kan lægges på en hjemmeside, og her vil besøgende kunne klikke direkte på kortet og se, hvor forsendelsen skaber glæde og udvikling.

Hjælp til brug
Bruger du allerede app’en, men har brug for støtte, så har GTS-teamet samlet en række gode råd og oversigter her.

Du kan blandt andet finde en oversigt over de forskellige forms, se hvordan du sætter et kort på din hjemmeside, og kort læse hvordan du bruger app’en.

Testperiode
Genbrug til Syd er i øjeblikket i gang med en testperiode af ViewWorld. Det betyder, at sekretariatet i samarbejde med en række GTS-brugere tester systemet.

Vil du vide mere, så kontakt kommunikationsmedarbejder, Maria N. Hastrup