Genbrug til Syd er

Hvad er Genbrug til Syd?

Gå på opdagelse på siden og oplev, hvordan forsendelser støttet af Genbrug til Syd er med til at skal udvikling og bedre vilkår for verdens fattige. Genbrug til Syd er nemlig meget mere end en container. 

Genbrug til Syd er… uddannelse
Mange af de danske organisationer, der får støtte fra Genbrug til Syd, sender brugt udstyr ud til skoler i forskellige udviklingslande. Det er blandt andet skolemøbler og computere, der er med til at give børn og unge mulighed for en bedre uddannelse.

Genbrug til Syd er… sundhed
En af de største globale udfordringer er, hvordan man sikre god og basal sundhed for alle. Med støtte fra Genbrug til Syd sender danske foreninger brugt hospitalsudstyr til deres partnere i Syd, der er med til at skabe bedre sundhedssystemer i de fattigste lande.

Genbrug til Syd er… træning
Danske organisationer sender udstyr til deres partnere i Syd, der bruges til træning. Udstyret, der kan være symaskiner, landsbrugsmaskiner eller skolemøbler, giver muligheder for træning, læring og organisering i landsbyer.

Brug materialet

Har jeres forening fået en bevilling fra Genbrug til Syd, kan I gratis bruge materialet til jeres kommunikation og oplysningsarbejde.

GTS-teamet har udviklet følgende materialer til jer:

  • Tekster
  • Film
  • Billeder
  • Facebook-opslag
  • PowerPoint-præsentationer og talepapir til oplæg