To gode nyheder fra Afro-Asia Educare

16-09-15

Den danske NGO Afro-Asia Educare har to gode nyheder, som vi gerne vil dele til inspiration for andre organisationer og foreninger.

Aabenraa Musik- og kulturfestival 2015

Lørdag den 22. august samledes mennesker fra alle hjørner af verden til festival i Aabenraa – og her deltog Afro-Asia Educare naturligvis.

Aftenen bød på spændende mad fra Filippinerne, Syrien og Senegal, og på både mavedans, sang, sønderjysk humor og viftedans. Derudover sørgede DJs og en god stemning for, at dansegulvet ofte var fyldt. I år have man desuden forsøgsvis inddraget de syriske flygtninge i Bolderslev og Uge, hvilke var en stor succes. Alle deltagere var enige om, at det blev en ualmindelig vellykket festival.

Festivallen er baseret på frivillige hjælpere, kunstnere og sponsorer, og da kassen blev gjort op, blev overskuddet på 20.000 kr., der går ubeskåret til de skoler i Filippinerne og Afrika, som Afro-Asia Educare støtter.

20.000 kr. fra Lauritzen Fonden

Afro-Asia Educare har netop modtaget 20.000 kr. fra Lauritzen Fonden. Det donerede beløb er øremærket til ca. 12 skolebørn i Puerto Galera National Highschool på øen Mindoro i Filippinerne.

Uden støtten ville skolebørnene ikke have mulighed for at fortsætte skolegang og uddannelse grundet forældrenes økonomi. I et land som Filippinerne, hvor der er stor arbejdsløshed, er manglende skolegang og uddannelse lig med fattigdom og ingen fremtidsudsigter. Donationen betyder nu, at flere børn får mulighed for en bedre fremtid.

Skal din nyhed på genbrugtilsyd.dk? 

Hvis din forening også har gode nyheder, historier fra rejser eller beretninger fra dem, der modtager containerne, så send dem til os. Vi vil nemlig rigtig gerne dele alle jeres historier til inspiration for andre.